Om oss

HYRMASKINER I VÄRMLAND AB är helt fristående från stora byggkoncerner, och kan serva hela Värmland från depå på Maskingränd 1 på Mossebergs industriområde i Arvika, Sågverksgatan 49 på Lammbergets industriområde i Karlstad eller från Havgatan 7 på Drevsta industriområde i Kristinehamn som öppnade i början av 2015. Vi har även återuthyrare i Årjäng & Sunne.

Vi startade vår verksamhet  sommaren 2005 med namnet Hyr City i Arvika AB. Från och med 16. februari 2009  heter vi Hyrmaskiner i Värmland AB och önskar gamla och nya kunder varmt välkomna.

Vi kan nu välkomna Lipac som vår samarbetspartner på liftsidan. Lipac Liftar har varit verksamt som uthyrare av liftar och arbetsplattformar sedan 1972. Lipac var ett av de

Branschkunskapen och serviceandan har vi med oss sedan lång tid och du känner förmodligen igen de flesta i vårt gäng. Vi på Hyrmaskiner har som syfte och målsättning att erbjuda ett så komplett uthyrningsprogram som möjligt till dig som kund. Vi förnyar ständigt vår maskinpark för att hålla en god kvalitet och hög servicenivå för att kunna möta marknaden på ett bra sätt. Förutom uthyrningsmaskiner kan vi även erbjuda försäljning och service.

Hyrmaskiner i Värmland AB har en glad och trevlig personal med många års erfarenhet och kan därför erbjuda bra service och kunnig vägledning.